13-06-14

Gratis voordracht te Brugge: 'ontdek je kwaliteiten met boomoliën'

Ontdek je kwaliteiten met boomoliën 

Lezing door Viviane Van Pottelberghe

 

Zij neemt je mee in de boeiende wereld van het subtiele leven van bomen.

 

Bomen zijn uiterst belangrijk voor onze planeet, maar we staan er zelden bij stil dat bomen in hun energieveld ook universele eigenschappen uitdrukken die essentieel zijn voor onze ontwikkeling als mens.  Dit zijn eigenschappen zoals zelfvertrouwen, eigenwaarde, helderheid, motivatie, openheid enz…

In 1984 ontdekte Patrice Bouchardon (Frankrijk) de kunst om in samenwerking met de intelligentie van de natuur negen boomoliën te creëren die deze eigenschappen dragen en ons ook kunnen ondersteunen in de vele uitdagingen in deze tijd. Ze helpen ons om niet in het verleden te blijven hangen, maar bewust te worden van onze creatieve kracht in het leven en van hieruit de steun te vinden om moeilijke situaties onder ogen te zien en er mee om te gaan.

Tijdens de presentatie kijken we naar deze negen bomen die in hun verschijningsvorm telkens een specifieke eigenschap tot uitdrukking brengen. Vanuit eigen ervaring vertel ik hoe deze boomoliën onze creatieve kracht in tal van situaties kan ondersteunen.

 

Wanneer? woensdag 13 augustus 2014 om 19u

Waar? LDC ‘t Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge

Wie geeft de lezing?
Viviane Van Pottelberghe die zich de voorbije acht jaar in de boomoliën verdiepte en natuurstages volgde bij wijlen Lieve Bonne (Solsties) en Patrice Bouchardon (Frankrijk).
Na de lezing kunnen vragen worden gesteld.  Wie na de voordracht de smaak te pakken heeft om de theorie aan de praktijk te toetsen zal zich kunnen inschrijven voor één van de drie jaartrajecten boomoliën© (10 workshops) die in september 2014 starten, zowel individueel als in groep (zie de twee vorige berichten).
 

Waar inschrijven?
De lezing is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk op 0496 12 16 08 of via vivapo@me.com.

 

Deze lezing gebeurt in samenwerking met het LDC 't Reitje te Brugge

 

De commentaren zijn gesloten.