29-09-13

Twee jaartrajecten boomoliën© gingen in september van start

Ontdek je kwaliteiten tijdens een jaartraject boomoliën©

Respectievelijk op 18 en 24 september 2013 startten twee nieuwe reeksen van tien maandelijkse workshops, waarin ik de deelnemers via een eigen methodiek meeneem in de boeiende wereld van het subtiele leven van bomen. Eén deelnemer volgt het jaartraject met individuele begeleiding.

In elke workshop toetsen we de theorie aan de praktijk: we kijken naar één van deze negen bomen, we gebruiken de olie van deze boom en ervaren tijdens visualisaties en creatieve oefeningen welke specifieke eigenschap van deze boom tot uitdrukking wordt gebracht in henzelf. De deelnemers engageren zich om tot de volgende sessie met de olie van deze boom aan de slag te gaan en vanuit hun eigen ervaring te delen. Dit kan op de volgende workshop en op de ‘gesloten’ blog die ik speciaal voor de deelnemers aan dit jaartraject aanmaak en beheer.

Aan het jaartraject op woensdagnamiddag in het LDC 't Reitje nemen zeven dames deel. De meeste van hen kennen de Bouchardon-oliën niet
Op donderdagavond bij vivapo nemen dan weer zes dames deel, waaronder twee die reeds eerder een jaartraject bij mij volgden. Slechts één deelnemer heeft nog nooit eerder met de boomoliën kennis gemaakt.

Gezien het jaartrajecten betreft en de beide reeksen volzet zijn is het niet mogelijk om nog in te stappen, ook niet éénmalig.  Je kan je interesse echter nu reeds meedelen voor de jaartrajecten die in september 2014 starten. Dan word je persoonlijk verwittigd wanneer de inschrijving open is.

Viviane Van Pottelberghe

 

Commentaren

Het wordt een boeiende tocht ...

Gepost door: hilde | 11-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.