13-06-14

Ontdek je kwaliteiten tijdens een jaartraject boomoliën© 2014-2015

Ontdek je kwaliteiten tijdens een jaartraject boomoliën©

Respectievelijk op dinsdag 23 september en op woensdag 17 september 2014 start een nieuwe reeks van tien maandelijkse workshops, waarin ik de deelnemers via een eigen methodiek meeneem in de boeiende wereld van het subtiele leven van bomen. Zo'n jaartraject kan ook worden gevolgd met INDIVIDUELE begeleiding (zie volgend bericht).

Op dinsdagnamiddag: van 14u tot 17u in Ter Loo, Torhoutsesteenweg 58 te Loppem (start op 23 september 2014).
Op woensdagavond: van 19u tot 21u30 in het DC 't Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge (start op 17 (niét: 24) september 2014).

In elke workshop toetsen we de theorie aan de praktijk: we kijken naar één van deze negen bomen, we gebruiken de olie van deze boom en ervaren tijdens visualisaties en creatieve oefeningen welke specifieke eigenschap van deze boom tot uitdrukking wordt gebracht in henzelf. De deelnemers engageren zich om tot de volgende sessie met de olie van deze boom aan de slag te gaan en vanuit hun eigen ervaring te delen. Dit kan op de volgende workshop en op de ‘gesloten’ blog die ik speciaal voor de deelnemers aan dit jaartraject aanmaak en beheer.

De reeksen gaan door vanaf vijf deelnemers. Het aantal plaatsen per groep wordt beperkt tot tien. Instappen tijdens het traject is dan niet meer mogelijk,  ook niet éénmalig.  Wanneer de groepen volzet zijn kan je je interesse echter meedelen voor de jaartrajecten die in september 2015 starten. Dan word je persoonlijk verwittigd wanneer de inschrijving open is.

Viviane Van Pottelberghe

 

De commentaren zijn gesloten.