08-07-14

vivapo maakt in haar begeleiding gebruik van het kernkwadrant en van schrijfopdrachten

Op Linkedin las ik een aankondiging voor een een aantal workshops Reflectief en Creatief Schrijven.
De workshops richten zich tot wandelcoaches en trok mijn aandacht door o.m. één van de thema's van de vervolgworkshops: 
kernkwadrant.

Ik maak voor persoonlijk gebruik én in mijn begeleiding gebruik van zowel het kernkwadrant als het Reflectief en Creatief Schrijven.

Om hun kwaliteiten te ontdekken hebben deelnemers aan het jaartraject© boomoliën 2013-2014 - respectievelijk in het DC 't Reitje en bij vivapo - kennis gemaakt met het kernkwadrant en bij de twee laatste sessies met een schrijfopdracht. Ook in de volgende jaartrajecten© die respectievelijk op 23 september en 24 september starten, komt dit aan bod.
Dit geldt ook voor deelnemers aan Ontdek je kwaliteiten tijdens een individueel 
jaartraject© boomoliën, dat eveneens in september start.

Zowel Reflectief en Creatief Schrijven als Werken met het kernkwadrant staan dan weer op het programma van de tweedaagse workshop SPIEGELEN op 27 en 28 september.

Deelnemers aan de workshop Zomerse Natuurbeleving te Brugge op 11 juli en te Ardooie op 23 augustus kunnen kennis maken met het kernkwadrant én met een schrijfopdracht.

Last but not least staan o.m. een Stiltewandeling (in de natuur) en Reflectief en Creatief Schrijven op het programma van de Workshop Mijmeren te Lissewege op 2 en 3 augustus.

 

Nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom op bovenvermeld aanbod van vivapo. Het volstaat om op de datum van de respectievelijke activiteit te klikken om meer informatie te bekomen.

 

Viviane Van Pottelberghe
Wandelcoach en stiltebegeleider
Consulent Bouchardon Boomoliën

 

Commentaren

boeiend...

Gepost door: hilde | 10-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.