27-08-14

Ontdek je kwaliteiten met boomoliën - presentatie bij Solsties

 

9 boomoliën.jpg

Lezing door Viviane Van Pottelberghe (vivapo)

Je wordt tijdens deze lezing meegenomen in de boeiende wereld van het subtiele leven van bomen.

Bomen zijn uiterst belangrijk voor onze planeet, maar we staan er zelden bij stil dat bomen in hun energieveld ook universele eigenschappen uitdrukken die essentieel zijn voor onze ontwikkeling als mens. Dit zijn eigenschappen zoals zelfvertrouwen, eigenwaarde, helderheid, motivatie, openheid enz…

In 1984 ontdekte Patrice Bouchardon (Frankrijk) de kunst om in samenwerking met de intelligentie van de natuur negen boomoliën te creëren die deze eigenschappen dragen en ons ook kunnen ondersteunen in de vele uitdagingen in deze tijd. Ze helpen ons om niet in het verleden te blijven hangen, maar bewust te worden van onze creatieve kracht in het leven en van hieruit de steun te vinden om moeilijke situaties onder ogen te zien en er mee om te gaan.

Tijdens de presentatie kijken we naar deze negen bomen die in hun verschijningsvorm telkens een specifieke eigenschap tot uitdrukking brengen. 
Vanuit eigen ervaring vertelt Viviane hoe deze boomoliën onze creatieve kracht in tal van situaties kunnen ondersteunen.

Na de lezing zullen vragen worden beantwoord. 
Wie nadien de smaak te pakken heeft om de theorie aan de praktijk te toetsen zal zich kunnen inschrijven voor één van de twee jaartrajecten boomoliën© (10 workshops) die respectievelijk op 17 en 24 september 2014 starten.


WANNEER? 
dinsdag 16 september 2014 om 19u30

WAAR?
Solsties, Ezelstraat 39 te Brugge

WIE GEEFT DE LEZING?
Viviane Van Pottelberghe (www.vivapo.net) die zich de voorbije acht jaar in de boomoliën verdiepte en natuurstages volgde bij wijlen Lieve Bonne (Solsties) en Patrice Bouchardon (Frankrijk).

WAAR INSCHRIJVEN?
De lezing is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk op info@bloesemremedies.be of 050 33 87 54 van Solsties.

De commentaren zijn gesloten.